Google+ Quiltinspiratie: Klokhuisjes op Texel

zondag 21 februari 2016

Klokhuisjes op Texel

Afgelopen weekend waren mijn man en ik een weekendje op Texel om te vieren dat we twaalf jaar samen zijn. Natuurlijk mocht de hond ook mee.
Op de foto hieronder zie je misschien niet meer dan een enthousiast springende zwarte vlek...
Maar hieronder kun je wel zien dat hij echt genoten heeft!
We wonen in het oosten van het land, dus het strand zien we niet zo vaak. Wat is het toch heerlijk om lekker uit te waaien aan zee.
Die weidsheid is zo geweldig!
En je kunt er zelfs in de winter prachtige plaatjes schieten.
Er is bijna niets dat ik liever doe dan wandelen in de natuur...
Bijna niets zei ik hè? Want eigenlijk is dit natuurlijk gewoon een quiltblog en wil je waarschijnlijk zien of ik nog iets quilterigs heb gedaan daar op Texel.

's Avonds zat ik helemaal relaxed bij de open haard na al dat uitwaaien aan zee. Met natuurlijk een paar lapjes. De klokhuisjes mochten mee naar Texel.
Zoals je ziet zitten er al een aantal rijen aan elkaar. Op de foto hieronder kun je zien dat ik eerst de puntjes heb vastgenaaid zodat die mooi aansluiten. Als die allemaal vast zitten kan ik in één stuk door de hele naad sluiten.
Ik ben ook al begonnen met het verwijderen van de papiertjes aan de achterkant. Dat is nog best een werkje! Er zijn heel wat papiertjes achter gebleven op Texel, maar nog lang niet alles is eruit. De papiertjes aan de buitenrand blijven nog zitten, zodat de randjes niet uit model raken.
Wat ziet die achterkant er rommelig uit hè? Heel anders dan wat ik gewend ben wanneer ik met de naaimachine naai. Maar goed, de achterkant ziet straks niemand meer, dus daar maak ik me maar niet druk om!3 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd met jullie 12 jaar samen, wij zijn volgende maand 12 jaar getrouwd.

  en wat is die quiltlap mooi!echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker zo'n weekend naar Texel. Je quilt wordt echt al mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd. Uitwaaien waar dan ook is heerlijk. En dan 's avonds lekker met de lapjes bezig. Mijn idee. Groet, Dientje

  BeantwoordenVerwijderen