Google+ Quiltinspiratie: Klokhuisjes

zondag 24 januari 2016

Klokhuisjes

Gisteren heb ik mijn klokhuisjes weer eens tevoorschijn gehaald. Ik had zin om op de bank met de hand te naaien en ondertussen te genieten van het nieuwe seizoen van The Mentalist.

Zover was ik er tot nu toe mee gekomen. De banen moeten nog aan elkaar.
Doordat ik er zo intensief aan gewerkt heb vorig jaar, was ik hem even helemaal zat. Nu ik hem weer tevoorschijn heb gehaald vind ik hem toch wel weer erg leuk. Alleen mist er voor mijn gevoel nog iets.
Ik hou altijd erg van de combinatie van patchwork met applicaties, dus ik denk dat ik er nog een rand met applicaties omheen ga maken. De klokhuisjes heb ik allemaal met de hand genaaid, dus het zou wel erg leuk zijn straks te kunnen zeggen dat de hele top met de hand genaaid is. Maar of hij dan ooit af komt? Het zou dan ook zo maar kunnen dat ik de randen met de machine ga appliceren.2 opmerkingen:

  1. De klokhuisjes zijn mooi, subtiel van kleur. Ik snap dat je iets mist. Het heeft iets nodig wat het ophaald. Succes met plannen maken. Gr. Dientje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze heel mooi, ook de kleur. Maar denk dat je straks in de rand misschien rood of blauw moet gebruiken. Maar zo wordt het ook erg mooi, die tussenkleur vind ik zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen